onsdag den 13. oktober 2010

Nu ved jeg lige præcis hvad jeg mangler i mit liv!!!


Dette lyserøde vidunder!! Hvor ville mit liv blive meget nemmere, hvis jeg ejede den! Det ville blive SÅ meget lettere at komme til og fra arbejde gennem den mørke skov, for jeg ville bare race afsted jo! Men ja, sandheden er jo desværre at jeg ikke har små 8.000 til sådan en lige nu og for h***** hvor er det bare ærgerligt!

Nåh, må nok hellere slå den ud af hovedet for nu.
Har bare haft en keeeedelig onsdag idag. Mødte på arbejdet kl. 6 imorges, men Hr. Lækker-buks aka. Kæreste kørte mig heldigvis derud, så slap for at cykle i den bidende kulde.
Vi var rimelig effektive og havde fået sendt alle børnene afsted i skole da kl. var 8 og gjort værelser klar, da kl. var halv 9, så det betød at jeg fik lov at køre hjem lidt i 9. Det betød at jeg kunne hoppe på min cykel der holdt ude på arbejdet, skynde mig hjem og pakke træningstøjet og så ellers afsted mod FitnessWorld, hvor jeg lige tog 45 minutters intervaltræning. Mere blev det ikke til. Var træt og sulten, så det var bare hjem og få noget mad, og så har jeg faktisk ellers bare slappet af med fjernsyn og eftermiddagslur for the win! Imorgen skal jeg møde på arbejdet allerede kl. 12, da jeg skal have et forflytningskursus og så har jeg ellers aftenvagt til kl. 22... Og derefter; Weekend!! Og JA! Ved godt mange kan sige efterårsferie, men det eksistere ikke for mig i år. Har 4 arbejdsdage i næste uge.

1 kommentar:

  1. Hvor er den helt vildt LÆKKER :D Gad også godt have en sådan :D Eller en pink bil ;)

    SvarSlet