mandag den 6. september 2010

Kan virkelig ikke overskue.... at det allerede skal til at være SÅ koldt! Fryser virkelig helt ekstremt. Har julemad/gåsehud/myrepatter - whatever - på armene og mine fingre er blå. Det kan jo ikke være rigtigt!! Vi skriver 6. september og himlen er vildt flot - i hvertfald når man kigger ud af mit vindue. Men der er åbenbart bare No merci. Vi skal til at fryse nu og det er kun den vej det går. Synes det er rigtig rigtig trist og kan ikke lige overskue oppe i mit hoved, at man engang til midten af april skal være pakket ind i flere lag tøj.

Nåh. nok piverri fra mig.

Stod djævletidligt op idag og tog ned og tæskede løbebåndet en lille times tid. Skal møde ind på aftenvagt her fra 14-22, så tænkte det ville være rigtig fint med et lille power-boost energi. Ved ikke rigtig om det virker. Føler mig faktisk bare rigtig rigtig træt lige nu. Håber ikke, at der er så mange børn, der kommer ind på ophold idag. Ville være rigtig rart at kunne tage det stille og roligt, men nu får vi se om det bliver en kaos-aften.
Har lige stået og prøvet alle mine vinterjakker, fordi frygten for at skulle cykle hjem i aften kl. 22 og fryse helt ekstrem, blev lidt for stor. Nåede dog alligevel til den konklusion at det VAR for tidligt at tage dem i brug, for kommer jo til at fryse HELT enormt senere hen, når vi nærmer os vinteren nærmere. Tilgengæld dragede jeg også den konklusion, at jeg faktisk godt kunne bruge en ny vinterjakke. Har et hav af frakker og et par stykker der sådan er pæne, men kunne godt bruge sådan en VARM hverdags-vinterjakke, jeg kan bruge til daglig når jeg skal cykle på arbejde og sådan.. Hmm.. Hvorfor regner det ikke med penge?

Nåh, skal lige ud og have liv i glattejernet inden jeg skal ud af døren. Parykken skal jo lige tæmmes.
Lige et billed af hvordan en Jeanne, der fryser rigtig meget ser ud idag.2 kommentarer: