lørdag den 4. september 2010

Jeg måtte forlade min kærlighed..

Okay, jeg er altså bare ikke særlig god til det her - at huske at få blogget.
Eller, faktisk husker jeg det nok, men dage har jeg det lidt sådan, at jeg ikke føler der er noget at blogge om og så slår jeg det bare helt hen. Nåh, men dårlige unskyldninger er der jo altid nok af.


Torsdag stod jeg tiiiiiidligt op og pakkede. Havde planer om at tage et smut til Præstø for at besøge mine forældre. Havde ikke set dem i over en måned og derudover er min storebror indlagt på sygehuset med sine nyre, så ville gerne lige hjem og være med familien.
Men før jeg kunne tage afsted, havde jeg lige en aftale med Karen. Hun skulle komme kl. 9, så vi lige kunne snakke sammen, inden hun skulle med mig i banken kl. 10.
Jeg havde fået aftalt et møde dernede, med henblik på at få lavet min kassekredit om til et banklån i stedet og kunne begynde at afdrage. Da vi kom ned i banken, stod det dog rimelig klart, at der ikke ville være nogen fordel i at lave den om til et lån, idet at renter er fuldstændig det samme og at jeg oveni, skulle betale 800,- for at få lavet den om.
I stedet aftalte jeg med hende at jeg fast hver måned overfører 450,- til kassekreditten, så jeg kan få afdraget den, og det ville være muligt i løbet af et par år at være helt gældfri. Wuhuuu!
Det er rigtig godt! Derudover snakkede jeg med hende om mulighederne for et lån, når jeg er færdig med at studere, og skal ud og have bolig og det ville være muligt.

Efter bankmødet kørte Karen mig til stationen og så tog jeg bussen mod Præstø. Min mor og far kørte ned på sygehuset til min bror næsten lige da jeg var kommet, så jeg blev hjemme med min store kærlighed - Djuffe!! Åh, jeg havde savnet den lille uldtot. Elsker hans ubetingede kærlighed og glæde ved at se en.
Gik en lille tur med ham og slappede ellers bare af resten af dagen med mine forældre da de kom hjem.
Igår, fredag var også bare en slapper-dag. Lavede ikke det store. Løb en tur, kørte i byen og handlede ind til noget aftensmad og lavede mad til mine forældre og jeg. Ellers stod dagen bare igen på hygge og lidt afslapning fra min side - Man har vel weekend :)
Idag stod jeg så tidligt op, for skulle med bussen allerede kl. 9... Og hvad har jeg brugt?? SINDSYGE 4 timer i bus på at komme hjem til Hillerød. Det er jo hjernedødt!
Er kommet hjem her for ca. 2 timer siden. Har været et smut i Netto, pakket ud, støvsuget og lige ryddet lidt op. Synes her var nusset.
Nu er jeg træt! Rigtig rigtig træt. Føles nærmest som om jeg har jetlag. Phew!! Har lige sat mig med en kop jordbær-the og tændt for fjernsynet. Slapper bedst af når der er lidt lyd og orker ikke høre mere musik. Har hørt musik hele vejen hjem og er faktisk træt af det. Jeg savner noget rigtig godt musik. I ved, det dér der bare giver kuldegysninger når man høre det.
Nu vil jeg tjekke de forskellige blogs og savne min kærlighed lidt .. Måtte jo sige farvel til ham i Præstø, men et billede af ham er på sin plads!

2 kommentarer: