mandag den 12. juli 2010

Heaven is crazy!

Oh shit, vågneder allerede kl. kvart i 6 ved at det lyder som en der står og banker to skraldespands-låg sammen lige over hovedet på mig. Merci, hvor det tordner!! Og regner for slet ikke at glemme det! Regnen har nu pisket ned de sidste ca. 20 min og stierne udenfor har bare kæmpe pytter, når man kigger ud.
Hvor er det dejligt, bare at kunne sidde ved vinduet(måske ikke pissesmart når det tordner?) og mærke luften komme ind.. Ummm!

Jeg har vist i den grad forsømt at blogge de sidste mange dage - Indrømmer! Men mit liv har jo mildest talt stået på instinktiv overlevelse her i den hede sommervarme!!?
Overdrivelse fremme ALTID forståelse - i hvertfald min!
Ej, jeg ved ikke.. Synes bare ikke rigtig der er sket noget helt vildt oprivende som jeg simpelthen bare har måtte fortælle om og egentlig bliver man lidt træt af at høre sig selv sige de samme ord: Puhaa, hvor er det varmt!! Og ville nok frygte at det ville være ord der ville præge min blog. For hvor har der bare været varmt her!!! Det har været en helt umulig opgave at nedkøle ''svedehytten''(som mit hjem officielt er dødt nu) og har virkelig kæmpet med varmen her.
Har følt mig som en rigtig doven og dvask ting der bare har sumpet rundt og prøvet at få drukket nok vand, til at kunne være så meget til stede mentalt, som jeg vanligt er.
Men NU kom regnen endelig og en masse bulderbrag ... Gud ved om det har tordnet hele natten? Der var godt drøn på den, da jeg gik i seng ved 23.30-tiden igår.
Hmm....
Nåh, men idag skal jeg til lægen og have svar på alle de blodprøver jeg fik taget oppe på sygehuset forleden dag. Bl.a. mod diabetes. og så have foretaget en undersøgelse.
Kan uden og lyve sige at jeg bare ikke gider, men det kan man jo ikke blive fri for.

Igår havde jeg besøg af min mentor(støttekontaktperson som jeg har fået i forbindelse med min revalidering) og hun var superflink. Godtnok sad vi begge og kampsvedte her i ''svedehytten'' og drak en masse vand, mens vi snakkede.
Vi aftalte at hun skal komme igen torsdag, inden hun går fra til ferie for at undersøge muligheden for ny lejlighed og i budget i den forbindelse.
Min drøm om altan og soveværelse, står måske og vinker til mig ude i fremtiden?

Man skulle være et skarn, hvis man ikke lige lagde sig og prøvede at sove lidt mere.
Skal først være hos lægen kl. 11, så liiiiidt tidligt at stå op i guess!

2 kommentarer:

 1. Jeg har virkelig også svedt og svedt og svedt her i sommerferien. Og med skræk for at lyde som Candy fra Paradise, men seriøst: Fuck her er varmt.
  Jeg gentager også hele tiden, at det er varmt, så det var lidt dejligt, da der kom noget regn - selvom der også kom torden!:)

  Emma, Fashion Affairs

  SvarSlet
 2. ej, hvor er jeg glad for at du lige skrev en kommentar i min blog så jeg lige kunne opdage din, hvor er den nice :D her skal jeg sgu til at følge med også.

  Kh Anette

  SvarSlet