søndag den 4. juli 2010

''Fåååårk, hvor jeg sveder!!''

Hvis man er Candy fra Paradise Hotel, må det være lige præcis det man havde udbrudt.
Nu er jeg ikke Candy, men bare Jeanne, men derfor kan man godt synes det er virkelig virkelig varmt. Det er som om ''svedehytten'' bare ikke kan komme ned i et nogenlunde temperatur-leje. Øv!
Har sovet virkelig dårligt i nat pga varmen og jeg duer bare ikke uden søvn, så synes hele min dag er blevet lidt forskruet.Tog en tur op i byen i formiddags hvor jeg handlede lidt ind og købte en fodcreme for Mammi. Synes dog at det var lige lovlig varmt, faktisk lummert, at gå rundt der, især når man skulle slæbe på to bærerposer, så tog bussen hjem igen.

Her til eftermiddag ville jeg forsøge at blive kølet lidt ned ved at cykle en tur og få lidt vind i håret, men måtte rimelig hurtigt sande, da jeg hev jernhesten ud fra skuret, at den fuldstændig havde tabt pusten og var helt og aldeles umulig at komme nogen steder på.
Jeg havde dog brug for at komme lidt væk fra ''svedehytten'', så tog op i byen igen og sjoskede lidt rundt. Var lige i H&M, men min pengepung sagde ''nej nej nej''. Heldigvis! Skal jo i Ikea på tirsdag og bruge penge på ny seng + div. andre ting. Har et klart billede i hovedet af hvordan jeg gerne vil have det. Håber på noget mere plads og glæder mig til at få en hyggekrog hvor jeg kan sidde med computeren eller læse.
Jeg overvejer kraftigt om mit skrivebord skal ud. Jeg bruger det så godt som ALDRIG. Sidder altid ved mit spisebord med computeren eller på sengen.
Hvis skrivebordet ryger ud, vil jeg på længere sigt gå på jagt efter et større spisebord.
Det er bare utrolig svært at gøre voldsomt meget på 30 kvm.
5 kommentarer:

 1. Gud, hvor er det mærkeligt at se din lejlighed - bliver helt rundtosset fordi det hele er spejlvendt ;o)))
  Men føler mig lidt snydt - er det en kant på gulvet ved bruseren, du har, så vandet ikke smides ud over hele badeværelsesgulvet???
  Er glad ved at se det ikke kun er mig der overpopper de 30 kvm med møbler og alt muligligt andet u-undværligt :o)))
  Kan godt forstå ønsket om en ny seng, den ser også ud til at fylde ret meget i den lille "svedehytte" :o))))

  SvarSlet
 2. Ja, det er en kant, MEN... Kanten har min far lavet. Jeg kunne simpelthen ikke leve med at have vand over det hele - Lejligheden hælder jo VÆK fra afløbet! Hvad sker der lige for det??!
  Så kort tid efter jeg var flyttet ind lavede min far den. Egentlig havde jeg sagt til det dér fejl-og-mangler-tjek der er når man flytter ind, at det ikke var til at leve med, men de kunne ikke gøre noget ved det .. Så måtte jeg jo tage sagen i egen hånd.
  Det er altså bare ikke meget plads her er, så man må jo udnytte hver en eneste cm :)

  SvarSlet
 3. Ih now - vandet løber bare ikke til afløbet her heller - pisse træls....
  Hvordan og ud af hvad har han lavet sådan en kant - ville nemlig elske at have sådan en, så jeg ikke skulle det meste af gulvet op hver gang jeg har været i bad (selvom jeg nu er ved at blive temmelig god til at passe på)....
  Ja, jeg sagde det også og hos mig var der et kæmpe hul hvor der ingen gummikant var, så det faktisk med tiden kunne skabe vandproblemer hos underboen - det rettede de dog....
  Jep og så er IKEA jo fantastisk med deres dejlige løsninger som fylder nada...

  SvarSlet
 4. Det er bare to trælister og noget silikone-masse og bingo, så var der lige et styks bad :)
  De er lidt sløve de dér der skal lave sådanne ting. Min stang til badeforhænget var knækket. Ved ikke om de har lavet den, for den sidder stadig meget løst, så man skal ikke hive for hårdt i det.
  Ja, Ikea er godt. Nogle af deres ting er dog lidt sårbare. Jeg har smadret en kommode derfra - Det må simpelthen være mine muskler den ikke kan holde til ;)

  SvarSlet
 5. Okay, det må jeg da lige prøve at finde ud af om jeg ikke også kan fikse - det ville jo være GENIALT ;o)))
  Lidt - prøv meget, syntes hver gang de har været her, så laver de det ikke ordentligt eller også så kommer de bare ikke... Det kan godt være de er gode til at slå græs ofte, men men, der mangler lidt energi i lejligheds-istandsætning ;o)))
  Men hvor bliver det dejligt at de laver skurene, så døren ikke skal hælde mere...
  Wauw, de muskler altså ;o) Ja, sådan kan det jo gå - men det er jo så også relativt billigt, så det er til at være med i modsætning så mange andre forretninger...

  SvarSlet