søndag den 20. juni 2010

Lagkage og ondt i finger.

Suk, vidste allerede da jeg vågnede at det nok ville blive en lidt underlig dag, for havde ikke sovet særlig godt i nat.
Nåh, anyways. Stod og op hoppede i tøjet, for at nå bussen. Skulle et smut i Fakta, for havde planlagt at jeg ville lave en lagkage til Jesper, når han kom senere på eftermiddagen(He really like that shit). Da jeg havde stået og ventet på bussen i 20 min og den endnu ikke var kommet, besluttede jeg for at bevæge mig op med Kulsvierskolen, for at se om jeg var heldig at fange en bus der. Heldigvis kom der en kort tid efter, og endte på Hillerød station. Håbede på at kunne fange en bus videre, men endte med at stå 45 stive minutter og vente på en bus.
Der var ikke nogen chauffør til 702 og 701 var kørt i stykke et eller andet sted. Perfekt!
Der stod en flok ''Kinøjsere'' sompå gebrokkent engelsk ville vide hvordan de kom til slottet. Fik vist guidet et par stykker derhen(håber jeg?) og resten tog bussen da den kom.
Jeg kom i Fakta og fik provianteret til lagkage i stor stil.
I bussen hjem skete der et eller andet med min finger og den har siden da bare gjort djævle-ondt og er hævet.. Hmm.. Mærkeligt!
Nåh, en finger passer ikke i en lagkage, men jeg kom hjem og fik lavet lagkage ud over alle grænser.


Jesper kom ved 2-tiden og han blev superglad for hans helt egen lagkage, så selvom der har været en del besvær med det, var det sørme det hele værd :)
Det var en dejlig eftermiddag og dejligt han var her, selvom jeg tog en tudetur - Happens sometimes.
Jesper er kørt hjem og jeg har lige kigget lidt på det der skal læses til forelæsning i morgen, men kan ikke rigtig hive mig selv op til at læse det. KOM-NU-FERIE!!!

Har ændret lidt på layoutet. En venlig sjæl fra min gruppe på Madlog, var så sød at fortælle mig at det var svært at læse med det farver jeg havde valgt.

Dejligt med lidt feedback på det jeg har lavet. Kom endelig med mere - Vil jo gerne blive bedre.
Stay tune, peps!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar