torsdag den 24. juni 2010

BRAND!


Da jeg vågnede i morges, tænkte jeg med det samme;''Shit, det brænder!!'' Der lugtede brændt i hele lejligheden. Frygten varede dog kort og jeg kom i tanke om at Danmark mere eller mindre havde været i ild i går(Sankt Hans) og at det nok var det der hang i luften. Phew!
Okay, jeg indrømmer.. Tog en ''afbrækker-dag'' fra C14 idag. I stedet fik jeg skrevet mine læringsmål til praktikken færdig mens jeg sad og spiste morgenmad, så hey! Lidt studie-fimset har jeg da været idag!
Pakkede træningstøj og tog til Allerød hvor jeg trænede en times tid. Er simpelthen helt og aldeles tom for energi lige for tiden, men fik det gjort.
Har lige været en tur oppe i byen og købe nogle deodoranter til min far, som jeg skal have med hjem, når jeg tager til Præstø i morgen. Det var godt lunt at gå rundt, så besluttede mit ret hurtigt for at tage hjem igen - Der var alligevek ikke det store at kigge på, når jeg nu havde aftalt med mig selv, at jeg ikke skulle gå i tøjbutikker.
Har lige spist total yndlingsspise; Cheasy Vanille yoghurt med Isis Choko-crunch! Uhms!
Resten af dagen står bare på slap-a' og så måske kigge lidt i det Alt for damerne jeg købte, med tilhørende bog. Juhuuu!
Nå ja, så skal jeg også lige have fyldt Rulle-Marie(min kuffert) op med noget tøj, så vi er klar til at trille til Præstø i morgen.
Enjoy the sun, Peps!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar